Λίαμ: "Αηδιαστικά τα φιλιά με την Τζένιφερ Λόρενς"

17.11.2014
Ξεμπροστιάζει άσχημα τη διάσημη συμπρωταγωνίστριά του ο πρώην αρραβωνιαστικός της Μάιλι Σάιρους με "χοντρές", προσωπικές αποκαλύψεις.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) πρωταγωνιστούν μαζί στις ταινίες "Hunger Games" από το 2012 και, όπως έχουν παραδεχτεί αμφότεροι, έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι στο μεταξύ. Το ίδιο και ο τρίτος της παρέας Τζος Χάτσερσον (Josh Hutcherson), ο οποίος ποζάρει δεξιά στη φωτογραφία.

Με αφορμή την τρίτη ταινία της σειράς με τίτλο "Hunger Games: The Mockingjay - Part 1" ο 24χρονος ηθοποιός που υπήρξε αρραβωνισμένος με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) "The Tonight Show". Και ούτε λίγο ούτε πολύ, την "έδωσε" τη Λόρενς... στεγνά.

"Είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες, την αγαπώ αλλά κάθε φορά που είχαμε σκηνή φιλιού εκείνη έτρωγε επίτηδες σκόρδο ή τόνο", αποκάλυψε ο Λίαμ και, φυσικά, ο οικοδεσπότης έπεσε κάτω από τα γέλια... "Κάθε φορά που έπρεπε να φιλήσω την Τζένιφερ ήταν πολύ άβολο", συνέχισε ο Λίαμ και εμείς απαντούμε ότι μάλλον τυχερός είναι αφού οι εν λόγω σκηνές δεν ήταν και πολλές στις δυο ταινίες.

Κατά τα άλλα η 24χρονη σταρ "αναρρώνει" μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών της φωτογραφιών μάλλον στην αγκαλιά του Κρις Μάρτιν (Chris Martin) ακόμη καθώς παρόλο που οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει ήδη, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η σχέση τους καλά κρατεί αλλά στο πολύ πολύ... πριβέ!

Στο βίντεο που ακολουθεί δες τη συνέντευξη στον Τζίμι Φάλον. Το κομμάτι που αφορά τη Λόρενς βρίσκεται στο 2:49 ενώ στην αρχή θα ακούσεις και τον Λίαμ να παραδέχεται την παιδική του καψούρα για την Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano).