Λιάγκας: Κοντσίτα της Ελλάδας ο Γαβαλάς

17.11.2014
Ο Λάκης Γαβαλάς μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές και περίεργες εμφανίσεις σε εκπομπές, φωτογραφήσεις και στα σόου του αλλά όσο προχωράει το Dancing with the Stars ίσως το παρακάνει λίγο.

Οι χθεσινές του επιλογές να φορέσει κόκκινο κραγιόν, λευκά, στρογγυλά γυαλιά με το μισό μαλλί του κόκκινο, προκάλεσε πολλά σχόλια τα οποία δεν ήταν σε θετικά. Εκείνος που εξοργίστηκε περισσότερο είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος απόρησε πώς γίνεται και δεν του είπε κανείς από το κανάλι και την εκπομπή για την απαράδεκτη εμφάνιση του.

«Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος με μια εμφάνιση αισθητικά απαράδεκτη. Ο Γαβαλάς εμφανίστηκε έτσι για να τον σχολιάσουν γιατί βγαίνουν και λένε στις εκπομπές πως ο Γαβαλάς έχει περάσει αδιάφορος μέχρι στιγμής. Αρά επειδή η γνώμη του Γαβαλά δεν ενδιαφέρει κάποιον γιατι δεν έχει αποδείξει ότι έχει ενδιαφέρον ο λόγος του, προσπαθεί να γίνει ενδιαφέρων με το στιλ του. Εμένα τα εξαντρίκ ρούχα δεν με πειράζουν, όμως το να εμφανίζεται έτσι μ’ αυτό το μουστάκι και τα υπόλοιπα… η Κοντσίτα της Ελλάδας έγινε ξαφνικά ο Γαβαλάς.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ένας δεν βρέθηκε εκεί... ο Λάτσιος δεν βρέθηκε να σχολιάσει; Δεν σχολίασε κανέναν κάτι. Τον είδε ο Λάτσιος, τον είδε η παρουσιάστρια και δεν είπαν, έστω σε επίπεδο αστεϊσμού, κάτι. Τι είναι αυτό που φοράς; Είναι προκλητικό. Εμένα δεν μου άρεσε, το θεωρώ εμετικό» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.