Διάσημος ηθοποιός σε ερωτικά... παιχνίδια με τον σύντροφό του [photos]

17.11.2014
Το ότι ο πρωταγωνιστής του How I Met your Mothe, Νιλ Πάτρικ (Neil Patrick Harris) είναι γκέι είναι παγκοσμίως γνωστό. Άλλωστε έχει σφραγίσει με τα δεσμά του γάμου τη σχέση του με τον αγαπημένο του Ντέιβιντ Μπούρκα (David Burtka) και έχουν αποκτήσει και δύο πανέμορφα παιδάκια που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Το ότι ο πρωταγωνιστής του «How I Met your Mother», Νιλ Πάτρικ (Neil Patrick Harris) είναι γκέι είναι παγκοσμίως γνωστό. Άλλωστε έχει σφραγίσει με τα δεσμά του γάμου τη σχέση του με τον αγαπημένο του Ντέιβιντ Μπούρκα (David Burtka) και έχουν αποκτήσει και δύο πανέμορφα παιδάκια που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.
Τώρα το ζευγάρι αυτό- σύμβολο της γκέι κοινότητας- έκαναν μία ενδιαφέρουσα φωτογράφηση για την καινούρια καμπάνια της εταιρείας ρούχων «London Fog» και εμείς σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες μπροστά, αλλά και πίσω από τις φωτογραφικές κάμερες!
Ο 41χρονος Πάτρικ, που πρόσφατα κόσμησε και το εξώφυλλο του περιοδικού OUT, κρατά τρυφερά από τον ώμο τον σύντροφό του στην πρώτη τους κοινή διαφημιστική φωτογράφηση και παίζει μαζί του διάφορα χαριτωμένα ερωτικά παιχνίδια.

Γ.Ο