Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ: Από πού έρχεται ο πελαργός;

17.11.2014
Σχεδόν δύο μήνες μετά τον γάμο τους το διάσημο ζεύγος φέρεται έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά του. Όχι όμως όπως νομίζετε...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) παντρεύτηκε την Αμάλ (Amal) του με δόξες και τιμές στη Βενετία στα τέλη του Σεπτέμβρη.

53 χρονών εκείνος, 36 εκείνη, τρελοί και παλαβοί ο ένας για τον άλλο με πολλά κοινά μεταξύ των οποίων η ενασχόληση με τα κοινά καθώς και οι παντός είδους ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος δράσεις, ο Τζορτζ και οι Αμάλ λέγεται ότι είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Σύμφωνα μάλιστα με το Woman's Day Magazine το διάσημο ζεύγος φέρεται αποφασισμένο να ξεκινήσει την οικογένειά του υιοθετώντας ένα παιδάκι από κάποια εμπόλεμη περιοχή της υφηλίου. Με αυτό τον τρόπο οι Κλούνεϊ θα ήθελαν, λέγεται, να στείλουν ένα σαφές αντιπολεμικό μήνυμα καθώς και να αφυπνίσουν άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές προς το παρόν και η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί, όμως η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με το μέχρι τώρα προφίλ του ζεύγους, δεν μας ξαφνιάζει ως ενδεχόμενο. Με το καλό...