Ένας άγγελος με καυτά εσώρουχα!

18.11.2014
Μόδα είναι ο παροδικός τρόπος ζωής, σκέψης, συμπεριφοράς, ψυχαγωγίας, διασκέδασης κλπ. που εμφανίζεται και επικρατεί σε μια κοινωνία. Η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που την γεννά. Έτσι προσεγγίζοντάς την, αντλούμε συμπεράσματα (θετικά και αρνητικά) για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Ένα από τα άξια τέκνα της βιομηχανίας της μόδας είναι η εταιρεία Victoria’s Secret και οι διάσημοι άγγελοί της. Οι καμπάνιες της αποτελούν σημείο αναφοράς και γεγονός πολυαναμενόμενο ανά την υφήλιο. Τα μοντέλα της δε, είναι η πεμπτουσία της ανδρικής φαντασίωσης, όπως φαίνεται και από την Ρόζι Χάντιγκτον Γουάιτλι (Rosie Huntigton Whiteley) που φιγουράρει στις φώτο που επισυνάπτουμε. Η Ρόζι είναι πραγματικά μια αιθέρια ύπαρξη. Τα μαλλιά της μεταξένια, η επιδερμίδα της αλαβάστρινη, τα χαρακτηριστικά της αψεγάδιαστα, το σώμα της ονειρεμένο... Αυτήν την περίοδο η Ρόζι πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Victoria Secret, η νέα της φωτογράφηση δεν έχει λάβει καλές κριτικές και η αλήθεια είναι πως και εμείς δεν ενθουσιαστήκαμε και κάπως έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε στο εξής!

Μόδα είναι ο παροδικός τρόπος ζωής, σκέψης, συμπεριφοράς, ψυχαγωγίας, διασκέδασης κλπ. που εμφανίζεται και επικρατεί σε μια κοινωνία. Η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που την γεννά. Έτσι προσεγγίζοντάς την, αντλούμε συμπεράσματα (θετικά και αρνητικά) για την κοινωνία στην οποία ζούμε.
Ένα από τα άξια τέκνα της βιομηχανίας της μόδας είναι η εταιρεία Victoria’s Secret και οι διάσημοι άγγελοί της. Οι καμπάνιες της αποτελούν σημείο αναφοράς και γεγονός πολυαναμενόμενο ανά την υφήλιο.

Τα μοντέλα της δε, είναι η πεμπτουσία της ανδρικής φαντασίωσης, όπως φαίνεται και από την Ρόζι Χάντιγκτον Γουάιτλι (Rosie Huntigton Whiteley) που φιγουράρει στις φώτο που επισυνάπτουμε. Η Ρόζι είναι πραγματικά μια αιθέρια ύπαρξη. Τα μαλλιά της μεταξένια, η επιδερμίδα της αλαβάστρινη, τα χαρακτηριστικά της αψεγάδιαστα, το σώμα της ονειρεμένο... Αυτήν την περίοδο η Ρόζι πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Victoria Secret, η νέα της φωτογράφηση δεν έχει λάβει καλές κριτικές και η αλήθεια είναι πως και εμείς δεν ενθουσιαστήκαμε και κάπως έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε στο εξής!