Γωγώ Μαστροκώστα: Από τύχη ζούμε!

18.11.2014
Πριν από κάποιο καιρό είχε ένα τροχαίο από το οποίο γλίτωσε γιατί είχε... Άγιο! Η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια στη Γωγώ Μαστροκώστα που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Με Μία» και μίλησε για τις περιπέτειές της με το επέκεινα...

Η γνωστή γυμνάστρια και σχεδιάστρια ρούχων αποδίδει την τύχη της στον Θεό και σε κάτι... που την προστατεύει - όπως λέει. Η Γωγώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Με Μία» και μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγο καρό, και για την περιπέτεια υγείας της.

Για το τροχαίο ατύχημα - που θυμίζουμε ότι έγινε όταν μια νταλίκα έπεσε πάνω της, ενώ ήταν σταματημένη σε ένα φανάρι - λέει: «Ήμουν τυχερή... Το έχω αφήσει πίσω μου... ότι δεν συνεχίζεται με άσχημο τρόπο, τα αφήνω πίσω, δεν τα βάζω στο μυαλό μου, δεν μου κολλάνε στο μυαλό μου... Μου συνέβη αυτό που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν».

Για την τύχη της δηλώνει: «Πιστεύω στον θεό... και σαφώς πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που με προστατεύει... Θέλω να ζήσω λέει ο θεός. Καλώς ή κακώς τα άσχημα και τα καλά είναι για εμάς τους ανθρώπους... Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στα θέματα υγείας» κατέληξε η Γωγώ. «Ο Θεός θέλει να ζήσω» φέρεται να λέει και στους δικούς της ανθρώπους, αφού πριν λίγα χρόνια είχε βγει μεγάλη νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο.