Ψήφισε τις κορυφαίες σέξι τενίστριες της χρονιάς [photos]

20.11.2014
Δεν είναι μόνο «παιχτούρες» στο τένις είναι και πολύ ωραίες γυναίκες για αυτό κάθε χρόνο στην ψηφοφορία για τις κορυφαίες επαγγελματίες τενίστριες της χρονιάς ψηφίζουν δεκάδες χιλιάδες θιασώτες του αθλήματος. Φέτος, οι υποψήφιες από το έγκριτο wtatennis.com είναι πέντε και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 21/11. Υποψήφιες είναι οι εικονιζόμενες: 1. Η μαύρη γαζέλα του τένις, Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams) 2. Το ρωσικό υπερόπλο, Μαρία Σαράποβα (Maria Sharapova) 3. Η Τσέχα με το αριστερό χέρι καταπέλτη, Πέτρα Κβίτοβα (Petra Kvitova) 4. Η Ρουμάνα που έκανε επέμβαση μείωσης στήθους για γίνει Ν.3 στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ (Simona Halep) 5. Η 27χρονη Σέρβα και πρέσβειρα της UNISEF, Άνα Ιβάνοβιτς (Ana Ivanovic) 6. Η δεξιόχειρας Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης που είναι έτοιμη να κρεμάσει τη ρακέτα της εξαιτίας τραυματισμών, Λι Να (Li Na) Ψήφισε και δες την νικήτρια ΕΔΩ...

Δεν είναι μόνο «παιχτούρες» στο τένις είναι και πολύ ωραίες γυναίκες για αυτό κάθε χρόνο στην ψηφοφορία για τις κορυφαίες επαγγελματίες τενίστριες της χρονιάς ψηφίζουν δεκάδες χιλιάδες θιασώτες του αθλήματος. Φέτος, οι υποψήφιες από το έγκριτο wtatennis.com είναι πέντε και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 21/11. Υποψήφιες είναι οι εικονιζόμενες:

1. Η μαύρη γαζέλα του τένις, Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams)

2. Το ρωσικό υπερόπλο, Μαρία Σαράποβα (Maria Sharapova)

3. Η Τσέχα με το αριστερό χέρι καταπέλτη, Πέτρα Κβίτοβα (Petra Kvitova)

4. Η Ρουμάνα που έκανε επέμβαση μείωσης στήθους για γίνει Ν.3 στον κόσμο, Σιμόνα Χάλεπ (Simona Halep)

5. Η 27χρονη Σέρβα και πρέσβειρα της UNISEF, Άνα Ιβάνοβιτς (Ana Ivanovic)

6. Η δεξιόχειρας Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης που είναι έτοιμη να κρεμάσει τη ρακέτα της εξαιτίας τραυματισμών, Λι Να (Li Na)

Ψήφισε και δες την νικήτρια ΕΔΩ...