Ζωή Λάσκαρη για Λυκουρέζο: 100 φορές τον έχω πιάσει να με απατάει

20.11.2014
Τον λατρεύει, τον λατρεύει, τον λατρεύει... δεν υπάρχει συνέντευξη της Ζωής Λάσκαρη που δεν αναφέρεται στον σύζυγό της με τα καλύτερο λόγια. Αυτή τη φορά είπε κατιτίς παραπάνω... αλλά και πάλι τον λατρεύει.

Για την απιστία μίλησε η 70άχρονη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δική της... απιστία.

Η "βόμβα" του παλιού ελληνικού κινηματογράφου εξήγησε ότι είναι δυνατόν να απατηθούν και οι όμορφες γυναίκες -κυρίως αυτές - και συνέχισε λέγοντας πως η ίδια έχει απατηθεί 100 φορές [εκεί κάπου έπεσαν τα σαγόνια της Φαίης και του Λιάγκα στο πάτωμα].

«Η σχέση θέλει δουλειά... Τον έχω πιάσει 100 φορές (γέλια). Τον έχω πιάσει. Εκείνη τη στιγμή ήθελε να με κυνηγήσει, αλλά δεν μπορούσε, ήταν σε άσχημη κατάσταση και εντάξει... τον λατρεύω, τον λατρεύω...», είπε η Ζωή Λάσκαρη για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία 39 χρόνια. Και αν δεν καταλάβατε τι σημαίνει «σε άσχημη κατάσταση»... σας λέμε ότι η Λάσκαρη υπονόησε ότι τον έπιασε επί... το έργον!