Χυλόπιτα από το πουθενά έκαψε την Κιμ Καρντάσιαν

20.11.2014
Το φυσάει και δεν κρυώνει η ριάλιτι σταρ, καθώς μια άρνηση ήταν το τελευταίο που περίμενε να εισπράξει από ένα 13χρονο ορφανό. Πόσο μάλλον που η αποκάλυψη γίνεται μόλις μία εβδομάδα μετά το διεθνές κράξιμο για την τελευταία γυμνή φωτογράφηση της...

Όλα άρχισαν τον περασμένο Απρίλιο όταν η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επισκέφτηκε ένα ορφανοτροφείο στην Ταϊλάνδη, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το οικογενειακό ριάλιτι "Keep Up with The Kardashians", όπου γνώρισε την 13χρονη Πινκ (Pink).

Το ορφανοτροφείο που βρίσκεται στην επαρχεία της Φανγκ Να -μια περιοχή η οποία μέτρησε περισσότερα από 4.000 θύματα στο τσουνάμι του 2004- φιλοξενεί την Πινκ καθώς η μητέρα της είναι πολύ φτωχή για να την θρέψει και να της προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση.

Η Πινκ της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Λανταβάν Τονγκ-Κιάου (Laddawan Tong-Keaw) και που παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετική μαθήτρια, ένιωσε πολύ κοντά στην Κιμ και μάλιστα της δώρισε ένα βραχιόλι μπροστά στην κάμερα, χωρίς να γνωρίζει τότε ποια ακριβώς είναι η νέα της "φίλη", αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Daily Mail.

Όμως, όταν οι υπεύθυνοι του ορφανοτροφείου της εξήγησαν ποια ήταν η Κιμ και την ενημέρωσαν ότι θέλει να την υιοθετήσει, η Πινκ απάντησε με ένα κατηγορηματικό όχι! Η προσγειωμένη κοπελίτσα παραδέχτηκε ότι ναι μεν ενθουσιάστηκε από την πρόταση της πολυεκατομμυριούχου τηλεστάρ, αλλά προτιμάει να παραμείνει στην πατρίδα της για να σπουδάσει και να μπορέσει να προσφέρει στην ανοικοδόμηση της χώρας, αλλά και στα άλλα ορφανά με τα οποία μεγάλωσε μαζί.

Η Πινκ, άκρη δεξιά με δύο συμμαθήτριες της ποζάρουν με τη στολή του σχολείου τους.


"Όλοι θέλουν να έχουν μια καλύτερη ή διαφορετική ζωή, υποθέτω. Αλλά όταν το σκέφτηκα, κατάλαβα ότι δεν θα είναι καλό για μένα, καθώς θα έπρεπε ν' αφήσω πολλά πράγματα πίσω μου. Δεν ήμουν έτοιμη γι' αυτό", εξήγησε η ίδια.

Η άρνηση της Πινκ έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα όταν ξέρουμε ότι καθημερινά ξυπνάει στις 5 το πρωί και διανύει περίπου 150 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να παρακολουθήσει τα μαθήματα του σχολείου της, ενώ μοιράζεται το δωμάτιο της με άλλα τέσσερα κορίτσια, όπου όλες κοιμούνται στρωματσάδα.

Η Κιμ είχε δηλώσει στην κάμερα ότι είχε έρθει πολύ κοντά με την Πινκ, ήθελε να τη βοηθήσει και σκέφτηκε ότι η υιοθεσία ήταν ο καλύτερος τρόπος. Όμως, όταν συζήτησε το θέμα με τη μητέρα της, εκείνη της έβαλε πάγο λέγοντας της ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζει την υιοθεσία σαν να βγαίνει για ψώνια. Εξίσου αρνητική αντιμετώπιση εισέπραξε και από άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος της.

Φυσικά, η απάντηση της Πινκ επηρεάστηκε και από την δική της μητέρα, με την οποία συζήτησε την πρόταση της Καρντάσιαν και η οποία της είπε: "Όταν τελειώσεις το σχολείο και θα μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου, θα σου δώσω την άδεια να πας και να μείνεις με την Κιμ αν θέλεις".

"Όμως, τα άλλα παιδιά εδώ είναι σαν αδελφές και αδελφοί μου και δεν θα μπορούσα να τους αφήσω. Είναι η οικογένεια μου και δεν θα μπορούσα να φύγω" εξήγησε η Πινκ.

Δικαίως, ο 35χρονος Μπουντίτ Μανετζάκ, επικεφαλής του οικοτροφείου που φιλοξενεί την 13χρονη δηλώνει πολύ υπερήφανος για την ίδια:
"Ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία να υιοθετηθεί από μια τόσο πλούσια οικογένεια. Αλλά ήταν μια δύσκολη απόφαση και έπρεπε να την πάρει μόνη της. Είναι ευτυχισμένη εδώ. Ζει καλά. Παίρνει μια καλή εκπαιδευση, είναι έξυπνη, παίρνει καλούς βαθμούς και πηγαίνει στο καλύτερο σχολείο. Στο μέλλον θα φτιάξει τη ζωή της και το σημαντικό είναι ότι θα το έχει καταφέρει μόνη της.
Προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά να μην νοιάζονται μόνο για μια πιο άνετη ζωή. Αν εισπράξουν κάτι δωρεάν μπορεί να φαίνεται καταπληκτικό, αλλά δεν θα νιώσουν υπερήφανοι γι' αυτό αν δεν έχουν προσπαθήσει να το κερδίσουν" κατέληξε συμπληρώνοντας:
"Όλα τα παιδιά του ορφανοτροφείου το ίδιο θα απαντούσαν στη θέση της Πινκ, γιατί έχουν όλα όσα χρειάζονται εδώ και νιώθουν το μέρος σαν οικογένεια τους. Έτσι, αν κάποιος θέλει να τους προσφέρει κάτι με μια φιλανθρωπική πράξη, καλύτερα να προσφέρει χρήματα για τα καθημερινά έξοδα της συντήρησης και της διατροφής τους".

Η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων της Daily Mail. Αρκέστηκε να απαντήσει μόνο μέσω email που έστειλε ο εκπρόσωπος της, λέγοντας ξερά πως "τώρα εργάζεται και δεν είναι διαθέσιμη".

Η Κιμ ποζάρει με το σωμόν λάτεξ φόρεμα της στην παρουσίαση του αρώματος της στη Μελβούρνη της Αυστραλίας την περασμένη Τρίτη.