Λάσκαρη: Έπιασε τον Λυκουρέζο στα.... πράσα!

21.11.2014
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Πέμπτη (201/11) η Ζώη Λάσκαρη και με τις αποκαλύψεις που έκανε για το γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, έπεσε το σαγόνι των Λιαγκοσκορδέων στο πάτωμα και δε μπορούσαν να το μαζέψουν.

Η αγαπημένη ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι ακόμη και όμορφες γυναίκες μπορούν να απατηθούν. Κι έφερε το δικό της παράδειγμα αποκαλύπτοντας ότι στα 39 χρόνια γάμου ο Λυκουρέζος την έχει απατήσει... 100 φορές!

Κι έμεινε η Φαίη με ανοιχτό το στόμα, ενώ το σοκ της παρουσιάστριας έγινε ισχυρότερο, όταν η λατρεμένη Ζωίτσα προχώρησε και σε λεπτομέρειες. «Τον έχω πιάσει 100 φορές (γέλια). Τον έχω πιάσει. Εκείνη τη στιγμή ήθελε να με κυνηγήσει, αλλά δεν μπορούσε, ήταν σε άσχημη κατάσταση και εντάξει... τον λατρεύω, τον λατρεύω...» αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Και καταλαβαίνουμε γιατί δε μπορούσε να την... κυνηγήσει!

Στη συνέχεια εξήγησε ότι μία σχέση θέλει μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια για να κρατήσει, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι λατρεύει το σύζυγό της ακόμη και μετά από σχεδόν 40 χρόνια γάμου.

«Είμαστε μαζί 39 χρόνια. Για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, αλλά εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσω. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, σκέφτηκα ότι πρέπει να το πολεμήσω, σκέφτηκα ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει δουλειά ένα ζευγάρι. Τι είναι; Έτσι δεδομένο; Τον πήρα και τελείωσε; Αυτό που έχω με τον Αλέξανδρο είναι κάτι πιο πάνω από τον έρωτα. Είναι λατρεία, αγάπη. Είναι το πρωί που ντύνεται για να φύγει και έχω ξυπνήσει νωρίτερα από αυτόν, τον λέω "παλικάρι μου". Είναι όμορφος, γοητευτικός, τον αγαπάω. Είναι ο άνθρωπος μου - με τα καλά και τα κακά του. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου. Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Αγάπησε την κόρη και την εγγονή μου σαν να είναι δικά του παιδιά. Έχει μια ψυχή μικρού παιδιού και τον λατρεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά.