H Κέντρα μιλά για το σεξ στην έπαυλη του Playboy

25.11.2014
Η Κέντρα ήταν 18 χρονών όταν γνώρισε τον 78χρονο, τότε, Χιου Χέφνερ. Σήμερα προχωρά σε ζουμερές αποκαλύψεις.

Η Κέντρα Γουίλκινσον (Kendra Willkinson) μπήκε στο μέγαρο του Playboy στα 18 της χρόνια όταν ο Χιου Χέφνερ (Hugh Heffner) ήταν 78!

Σήμερα, 11 χρόνια μετά η 29χρονη Κέντρα παίρνει μέρος στο ριάλιτι παιχνίδι "I'm a celebrity" και στο χθεσινό επεισόδιο η κουβέντα γύρισε στην εποχή με τα λαγουδάκια και τη σχέση που είχαν αυτά με το σεξ. (Δες το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί)

Σε μια προσωπική αποκάλυψη η Κένταλ παραδέχτηκε ότι θα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από τη ζωή που ζούσε εκείνον τον καιρό.

"Όταν μου ζήτησε να γίνω μία από τις φιλενάδες του και να ζήσω στο μέγαρο του Playboy είπα αμέσως ναι χωρίς να έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται", ξεκίνησε την αφήγηση η Κέντρα εξηγώντας στη συνέχεια πώς... γινόταν και το σεξ.

"Σε ρωτούσε αν ήθελες να πας επάνω και αυτό ήταν", εξήγησε η ξανθιά σελέμπριτι που στο μεταξύ έχει γεννήσει δυο παιδιά, αλλά με τον σύζυγό της τα έχουν τα θεματάκια των "κεράτων"... ενώ όταν μια συμπαίκτριά της ρώτησε τι γινόταν αν έλεγες όχι, τότε εκείνη τα έχασε σαν να μην υπήρχε αυτή η πιθανότητα -που δεν υπήρχε δηλαδή- και προσπάθησε να το δικαιολογήσει ως εξής: "Όλοι εκεί ένιωθαν σαν μια οικογένεια οπότε... ".

Η φωτογραφία στη συνέχεια είναι από πάρτι που έδωσε πρόσφατα ο Χεφ ο οποίος και ποζαρε έχοντας την πρώην Κένταλ εκ δεξιών και τη σύζυγο, πια, Κρίσταλ (Crystal) εξ αριστερών. Οι σχέσεις όλων μεταξύ τους, απλά άψογες...