Απίστευτο: Το μπούστο της Άνιστον... τουμπάνιασε!

25.11.2014
Γνωστή για το χιούμορ της, η ελληνικής καταγωγής σταρ "τακίμιασε" με τη μοναδική Έλεν ντε Τζένερες και το αποτέλεσμα είναι εκκρηκτικό.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) πήγε στο σόου της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes) και όχι μόνο μίλησε για τον γάμο της με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αλλά έπαιξε με την οικοδέσποινα ένα παιχνίδι που είχε απρόσμενες εξελίξεις.

Στο τέλος της συνέντευξης οι δύο γυναίκες έπαιξαν το παιχνίδι "Η τελευταία λέξη" και εκτός από τον γρήγορο ρυθμό του, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι το μπούστο της 45χρονης σταρ όλο και φούσκωνε. Μέχρι που έφτασε στο τέλος έτοιμο να... σκάσει.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Τζένιφερ διάλεξε αυτό τον τρόπο να συνεχίσει την πλάκα που έκανε στην αρχή της εβδομάδας στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) διεκδικώντας τα "πρωτεία" στα γυμνά εξώφυλλα οπισθίων!

"Αυτή είναι η δική μου εκδοχή της Κιμ Κ. αλλά από μπροστά", εξήγησε γελώντας η Τζεν και το κοινό ενθουσιάστηκε, ενώ η Έλεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ποζάρει με την φίλη της για τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η ντε Τζένερες και η σύζυγός της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi) άντλησαν έμπνευση από ΑΥΤΟ το εξώφυλλο της Κιμ για τη φετινή τους ευχετήρια κάρτα.

Όσο για τον γάμο της με τον Θερού που όλο γίνεται και ακόμη αρραβωνιασμένοι είναι, η Τζένιφερ μεταξύ αστείου και αστείου (!) πέρασε το μήνυμά της:

Και αυτό γιατί, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η Έλεν, ενώ το ζεύγος είναι πολύ κοινωνικό και καλεί στο σπίτι του κόσμο συχνά πυκνά, όλοι έχουν στον νου τους ότι σε κάποιο από αυτά θα γίνει και ο γάμος και όλοι έρχονται "σημαιοστολισμένοι". Αυτό ζήτησε η Τζεν να σταματήσει. "Όταν συμβεί θα το μάθετε όλοι κανονικά". Με το καλό!