Κέντρα: Μόνο "κόκαλο" άντεχα το σεξ με τον Χεφ

27.11.2014
Συνεχίζει τις όχι και τόσο κολακευτικές αποκαλύψεις για τον θρυλικό εκδότη του Playboy, το πρώην λαγουδάκι.

Η Κέντρα Γουίλκινσον (Kendra Willkinson) υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά λαγουδάκια στην έπαυλη του Playboy ενώ τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει τη δική της πορεία με το προσωπικό της ριάλιτι.

Αυτό τον καιρό, η 29χρονη ξανθιά συμμετέχει στο παιχνίδι "I' m a Celebrity" όπου έχει ξεκινήσει να βγάζει τα άπλυτα της ροζ έπαυλης -και του θρυλικού δημιουργού και ιδιοκτήτη της- στη φόρα.

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε αποκαλύπτοντας πώς γινόταν το παιχνίδι του σεξ στο μέγαρο του Playboy και σήμερα περνά τα πιο προσωπικά, εξηγώντας πώς "τα κατάφερνε εκείνη".

Θυμίζουμε απλά, πως όταν η Κέντρα φόρεσε τα λευκά αυτιά και την λαγουδίστικη ουρά ήταν μόλις 18 χρονών και ο Χιου Χέφνερ (Hugh Heffner) 78.

"Συνήθως ήμουν πολύ πολύ μεθυσμένη ή να έχω καπνίσει πολύ χόρτο για να μπορέσω να επιβιώσω αυτές τις νύχτες", εξομολογήθηκε η Κέντρα ενώ μίλησε και για τη διάρκεια που είχαν οι σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Χιου.

"Περίπου στο λεπτό, τραβιόμουν και αυτό ήταν. Ήταν σαν δουλειά. Λειτουργούσε σαν ρολόι. Δεν είναι ότι απολάμβανα το σεξ μαζί του", συνέχισε η Κέντρα και η απόκριση είναι "ουπς"...Μέχρι στιγμής... Για να δούμε τι θα ακολουθήσει.