Άσπα Τσίνα: Δέχτηκε πίσω το σύζυγο μετά το κέρατο!

27.11.2014
Αίσθηση είχε προκαλέσει η δημόσια παραδοχή της Άσπας Τσίνα τον περασμένο Απρίλιο, ότι χώρισε με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι εκείνος την απατούσε.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετχοή της στο πρώτο Fame Story και απασχόλησε με τη συμπεριφορά της στο μουσικό ριάλιτι, το μεσημέρι της Πέμπτης (27/11) βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μίλησε για την παράλληλη σχέση του συζύγου της, αποκαλύπτοντας όμως, ότι τον περασμένο Οκτώβριο τον συγχώρεσε δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, το ανακάλυψα εντελώς τυχαία, ήταν και η στιγμή που ήμουν εντελώς αφύλαχτη. Όταν σε μια σχέση γίνεται κάτι τέτοιο, έχει αφεθεί χώρος και από τις δύο πλευρές. Κάποια στιγμή χάθηκε η επικοινωνία, έμεινε κενός ο χώρος», εξομολογήθηκε η Τσίνα.

Η εξωσυζυγική σχέση του Γιάννη Μπέη ήταν ένα παλαιότερο ειδύλλιο του που αναθερμάνθηκε και κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια κι ενώ ήταν παντρεμένος με την Τσίνα. Και μπορεί η τραγουδίστρια στην αρχή να ήταν ανένδοτη στην απόφαση της να χωρίσουν, μετά από δικές του πιέσεις, τον δέχτηκε πίσω και από τον περασμένο Οκτώβριο είναι και πάλι μαζί. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει ένα μικρό γιο, τον Ιάσονα.