Σάια ΛαΜπεφ: "Με βίασαν με χαρτοσακούλα στο κεφάλι"

28.11.2014
Απίστευτες αποκαλύψεις κάνει ο διάσημος ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό δείχνει κάπως... αποπροσανατολισμένος -για να το πούμε κομψά!

Πάει λίγος καιρός που η συμπεριφορά του Σάια ΛαΜπεφ (Shia LaBeouf) προκαλεί πολλά ερωτηματικά ενώ οι πράξεις του τον φέρνουν διαρκώς στα "πόδια" της αστυνομίας με πολύ συχνό πήγαινε-έλα στα δικαστήρια.

Ένα από τα "τρελά" που είχε κάνει ήταν τον Φεβρουάριο, όταν στο πλαίσιο μιας πολύ ιδιαίτερης καλλιτεχνικής δράσης για την οποία πέρασε πέντε ολόκληρες μέρες (!) μέσα σε μια γκαλερί χωρίς να έχει το δικαίωμα να αρθρώσει ούτε μια λέξη.

Την ίδια στιγμή δεχόταν τους θαυμαστές του -οι οποίοι παρεμπιπτόντως έκαναν ουρά για την ευκαιρία- έναν ένα σε ένα πριβέ δωμάτιο όπου εκείνοι έκαναν ή έλεγαν ό,τι ήθελαν αλλά εκείνος.... σφίγγα.

Φορώντας μάλιστα στο κεφάλι και τη χαρτοσακούλα που είχε πρωτοφορέσει στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε λίγες μέρες νωρίτερα με το σύνθημα "Δεν είμαι διάσημος πια".

Τώρα, λοιπόν, ύστερα από τόσους μήνες ο 28χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι μία από τις θαυμάστριες που τον είχε επισκεφτεί στο... κλουβάκι του τον βίασε, αφού πρώτα τον χτύπησε με το μαστίγιο (!) για 10 λεπτά.

"Είχε έρθει με τον φίλο της που περίμενε έξω, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Με μαστίγωσε για 10 λεπτά στο πόδι και μετά με έγδυσε και με βίασε. Όταν βγήκε έξω ξεμαλλιασμένη και λερωμένη από το κραγιόν το θέαμα για όσους την είδαν δεν ήταν και το καλύτερο. Σκέψου τον φίλο της", υποστήριξε ο ΛαΜπεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες μέσω μέιλ στο Dazed Digital ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει και για το δικό του κορίτσι, τη Μία Γκοθ (Mia Goth) -δες τη στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος- η οποία ήταν επίσης έξω και περίμενε τη σειρά της να τον δει...

Τι να πει κανείς...