Δες την όμορφη (και ηθοποιό) κόρη του Τέρενς Κουίκ

02.12.2014
Όχι, δεν είχε το δημοσιογραφικό μικρόβιο μέσα της, ούτε το εκδοτικό. Η κόρη του Τέρενς Κουίκ και της Μαρίνας Ελευθερουδάκη, η Τερέζα Κουίκ, είχε μέσα της το μικρόβιο της υποκριτικής! Από παιδί ήξερε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και γι΄αυτό το πάλεψε όσο τίποτα άλλο.

Οι γονείς της βέβαια δεν είχαν την ίδια μ΄αυτήν άποψη. Ο πατέρας της ήθελε να δει την κόρη του να ακολουθεί τα δικά του επιτυχημένα βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ η μητέρα της, ήταν πιο… μαλακή. Της πρότεινε να γίνει ηθοποιός, αλλά να εξασκεί την υποκριτική ως χόμπι και όχι ως επάγγελμα. Και οι δύο ωστόσο σεβάστηκαν απόλυτα την επιλογή της κόρης τους.

Γι΄αυτόν και την καμάρωσαν όταν ανέβηκε για πρώτη φορά σε θεατρικό σανίδι το 2010, στην επιτυχημένη παράσταση «Η Αρκούδα» του Τσέχοφ.

Φέτος η Τερέζα, συμμετέχει ως βοηθός σκηνοθέτη στη μαύρη κωμωδία «Big Baby», ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα «Τheater & Arts» Deree. Εκτός από την ηθοποιία, ασκεί και καθήκοντα ενδυματολόγου στην παράσταση που θα ανεβάσει με τη σχολή της, το «Celebration».