Ρέμος: Το σχόλιο του για την καταγωγή της Φουρέιρα

02.12.2014
Πολύς λόγος έγινε για τη δημόσια παραδοχή της Ελένης Φουρέιρα ότι είναι από την Αλβανία. Μάλιστα, αρκετοί ήταν και οι συνάδελφοι της που σχολίασαν τη δήλωση της

αλλά και την αποκάλυψη της ότι στις αρχές της καριέρας της δεν την άφηναν να αποκαλύψει την καταγωγή της. Και ότι γενικά, έχει βιώσει ρατσισμό στην Ελλάδα.

Για τη Φουρέιρα ρώτησαν και τον Αντώνη Ρέμο στη συνέντευξη Τύπο για το νέο σχήμα στο Διογένης Studio με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου. Ο τραγουδιστής, που έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν, τόνισε ότι κι εκείνος και η Μελίνα έχουν γεννηθεί στη Γερμανία, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τη Μύκονο και τη Νάξο, και δεν καταλαβαίνει γιατί εκείνη θα πρέπει να απολογείται για κάτι. Και συμπλήρωσε ότι είναι άτοπο να ασχολείται κάποιος με κάτι τέτοιο.

Ο Ζουγανέλης με τη σειρά του είπε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, όπου η αλήθεια δεν λέγεται και πως υπάρχει το ρατσιστικό στοιχείο. Το τελευταίο δε βρήκε σύμφωνο τον Ρέμο, ο οποίος διευκρίνισε ότι ναι μεν μπορεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων, που μονοπωλεί τα Μέσα, και κυρίως το Facebook, να είναι ρατσιστική, αλλά η πλειονότητα, ο ανώνυμος Έλληνας είναι περήφανος και ξέρει να σέβεται.