Μπιγιονσέ: Ο Τζέι Ζι ήταν ο πρώτος μου -και ο μόνος!

02.12.2014
Όπως αποκαλύπτει η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια, δεν έχει πάει στη ζωή της με άλλον άντρα εκτός από τον σύζυγό της.

Είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες της σόουμπιζ με την κάθε της εμφάνιση να… κολάζει όλα τα αρσενικά του πλανήτη μαρτυρώντας μια γυναίκα πολύ προκλητική και έμπειρη.

Κι όμως, η ίδια η Μπιγιονσέ (Beyonce) έχει να πει κάτι τελείως διαφορετικό επ' αυτού.

"Ο κόσμος θα ξαφνιαζόταν με την έλλειψη της εμπειρίας μου", αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2009 στο περιοδικό LA Confidential, προχωρώντας και σε άλλες αποκαλύψεις.



"Όταν ήμουν 12 ή 13 είχα το πρώτο αγόρι και έμεινε μέχρι τα 17 μου. Για εκείνη την ηλικία αυτός ήταν μεγάλος δεσμός. Πάντα ήμουν πιστή και πολύ περισσότερο ώριμη", αποκάλυψε η πρώην τραγουδίστρια των Destiny’s Child βάζοντας στην κουβέντα και τον νυν σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Τζέι Ζι (Jay Z), με τον οποίο είχαν παντρευτεί μυστικά το 2008.

"Παρά το ότι ήμουν πολύ νέα [στην προηγούμενη σχέση μου δηλαδή] δεν ζούσαμε μαζί και δεν είχαμε…. Ξέρεις! Αυτή, όμως ήταν η μόνη μου εμπειρία με άντρα και από τότε είχα μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου –τον Τζέι", ολοκλήρωσε η Μπιγιονσέ, και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεις πόσο κάνει 1+1.

Αφού με τον πρώτο… δεν, τότε ήταν ο Τζέι Ζι εκείνος που έκανε γυναίκα την Μπιγιονσέ και ο μόνος άντρας με τον οποίο εκείνη είχε σεξουαλικές επαφές μέχρι και σήμερα.