Αγριεύει η κόντρα Κριθαριώτη - MIRO για το φουστάνι της Βανδή

05.12.2014
Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα που ξέσπασε πριν λίγες μέρες ανάμεσα στη Σήλια Κριθαριώτη και τους MI-RO για το φόρεμα της Δέσποινας Βανδή. Της... κουβαρίστρας γίνεται λέμε, με τους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν.

Τούτη τη φορά, ήταν η σειρά της Κριθαριώτη να απαντήσει στην απάντηση των MIRO στις κατηγορίες της ότι η μαύρη τουαλέτα της Δέσποινας είναι αντιγραφή μίας δικής της από την κολεξιόν του 2009!

«Ήμουν πολύ ευγενική, δεν κατηγόρησα κανέναν, είπα απλά στους θαυμαστές μου αυτό. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αγωγή στον χώρο αυτό και κάνουν χαρακτηρισμούς τελείως άκυρους. Κι εγώ όταν είχα ξεκινήσει, εμπνεόμουν από ιερά τέρατα της μόδας. Ουδέποτε παρουσίασα κάτι δικό τους για δικό μου» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι με λάτρευαν, είχαν έρθει και σε επίδειξη μου. Και είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή τους έχω εμπνεύσει και συνέχεια τους εμπνέω. Και το έχουν πει κι οι ίδιοι. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν αγωγή και έχουν δει πολλές ταινίες της δεκαετίας του '60, μελό με τον Ξανθόπουλο».

Ωστόσο, ήταν φάουλ ο χαρακτηρισμός της «παιδιά της επαρχίας», τον οποίο στο καπάκι έσπευσε να μαζέψει, λέγοντας ότι είναι μια χαρά η επαρχία, ότι στηρίζει την Αθήνα(!) και ότι η ίδια θα ήθελε πολύ να ζούσε στην επαρχία και στον καθαρό αέρα! Αλλά... επαρχιώτες τούς είπε!

Περιμένουμε, τώρα απάντηση από το σχεδιαστικό δίδυμο, ενώ η Βανδή που έχει βρεθεί άθελα της στη μέση αυτής της άγριας κόντρας, δεν έχει πάρει ακόμη θέση.