Ποιος διάσημος Έλληνας ηθοποιός έμεινε στον... άσο;

08.12.2014
Βιώνει την οικονομική κρίση στο πετσί του. Χρωστάει στις τράπεζες, έχει δάνεια για χρέη παραστάσεων, οι τραπεζικές του καταθέσεις αγγίζουν το δυσθεώρητο ποσό του… μηδέν και όμως δεν απογοητεύεται.

Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη που έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου και παραδέχθηκε επί της ουσίας την οικονομική του καταστροφή.

O διάσημος Έλληνας ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά πως ζει τη σκληρή καθημερινότητα και η τέχνη είναι ο αντίποδας σε οποιαδήποτε κρίση. «Δεν μπορώ να πω ότι η οικονομική κατάσταση δεν με αγγίζει. Χρωστάω στις τράπεζες, έχω δάνεια για χρέη παραστάσεων, αλλά η κρίση δεν μας αποξένωσε. Αντιθέτως, μας συσπείρωσε απέναντι σε όλη αυτή τη χυδαία οικονομική πολιτική» προσθέτει και συνεχίζει «βρίσκομαι στο μηδέν. Γιατί την ανάκαμψη, το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών την πληρώνω, όπως όλοι μας, από την τσέπη μου. Αν ζούσα σε άλλη χώρα, με τα μισά που έχω κάνει, θα ζούσα άνετα. Δεν καταλαβαίνω γιατί την υποτιθέμενη χρεοκοπία πρέπει να τη χρεωθώ εγώ. Όταν είχα κάποιες θεατρικές αποτυχίες, πούλησα δύο σπίτια μου, δεν τις φόρτωσα σε άλλους».

Αναφορικά με τους συναδέλφους του που κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής αναφέρει πως "Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει, απλώς δεν με αφορά. Εγώ δεν θα μπορούσα να μπω σε αυτή τη λογική. Θα ένιωθα παροπλισμένος. Άλλωστε, ο μηχανισμός του συστήματος είναι πολύ ισχυρός και δεν μπορείς να πεις ότι θα αλλάξεις τα πράγματα. Δύο φορές έχω δεχτεί προτάσεις, τη μια από συντηρητικό κόμμα και την άλλη από εντελώς ανατρεπτικό και τις απέρριψα αμέσως".