Το Μαϊάμι υποκλίνεται στη Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν! [photos]

08.12.2014
Τρίζει ο θρόνος της Καρντάσιαν, αφού Αλεξάντρα Χάρα από την Ρουμανία, με τα εκρηκτικά οπίσθια ετοιμάζεται να την εκτοπίσει.

Η 27χρονη Αλεξάνδρα έχει διάσημη μαμά και πτυχίο Πανεπιστημίου. Κόρη της διάσημης ψυχολόγου Κάρμεν Χάρα, η Αλέξα εκτός από εντυπωσιακή είναι και καταξιωμένη συγγραφέας και ψυχολόγος. Μετά το Πανεπιστήμιο έκανε τις απαιτούμενες πλαστικές επεμβάσεις και έγινε εξώφυλλο στο Playboy της Ρουμανίας. Εμπνευσμένη από την Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε με κάθε τρόπο να τη «φάει»: «Κάποιος παρατήρησε ότι το μέγεθος των οπισθίων μου (109 εκατοστά) είναι μεγαλύτερο από της Κιμ Καρντάσιαν (101 εκατοστά)» δήλωσε η ξανθιά Αλέξα με υπεροψία.

Τα περιοδικά στη Ρουμανία την πήραν πρέφα και η Ρουμάνα Κιμ Καρντάσιαν βγήκε για δηλώσεις ακόμα και στη Daily Mail. Εκτός από τα τροφαντά οπίσθια, η Αλεξάντρα έχει και πολύ ακριβό γούστο. Οδηγεί μία Mercedes S 550 2015 αξίας 95,000 λιρών και μία Mercedes CLS 550 αξίας 63,000 λιρών. Η ρουμανία τη βλέπει σπάνια αφού ζει και εργάζεται στο Μαϊάμι της Φλόριντα.