Αποκάλυψη Γονίδη: Είναι ο πιο φτωχός τραγουδιστής!

08.12.2014
Μπορεί το μυαλό σου να πηγαίνει στον πιο πλούσιο ή πλούσιους τραγουδιστές του τόπου, όμως, είμαστε σίγουροι ότι δεν πηγαίνει με τίποτε στον... φτωχούλη των αοιδών! Ο Σταμάτης Γονίδης είναι περικαλώ και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Ο Γονίδης, που λες, μίλησε για όλα στο Πρώτο Θέμα: για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του, το θάνατο, αλλά και τι θέλει να του φέρει ο καινούριος χρόνος.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που βίωσε στην καριέρα του:

Ήταν πάρα πολλές οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες. Όταν πρωτοξεκίνησα υπήρχαν μέρες που δεν πληρωνόμουν. Τραγουδούσα με το ίδιο ζευγάρι παπούτσια που πήγαινα στο μαγαζί. Είχα μια αλλαξιά. Ήταν δύσκολες εποχές. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα και να είσαι χλιδάτος. Δεν υπάρχει λαϊκός τραγουδιστής που να έχει βγει από πλούσια οικογένεια.

Αν φοβάται το θάνατο:

Όχι. Τη βία του θανάτου φοβάμαι, τον τρόπο που πεθαίνει ένας άνθρωπος. Πώς να φοβάμαι κάτι που θα είναι επόμενο, που θα γίνει;

Αν τον άγγιξε ποτέ ο θάνατος:

Ναι. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Όταν ήμουν στο καράβι, πέσαμε σε κυκλώνα. Είχαν βουλιάξει δυο καράβια στα 150 μέτρα από εμάς. Ήμασταν στο κέντρο με ένα σαπιοκάραβο, εγγκλέζικο σκαρί με πετσίνια. Μας έσωσε ότι ήταν στη μέση το κομποδέσιο. Όσα το είχαν στην άκρη κόπηκαν.

Τι θέλει να του φέρει ο νέος χρόνος:

20 εκ. ευρώ.

Η αποκάλυψη ότι είναι... φτωχός!

Είμαι ο πιο φτωχός τραγουδιστής. Τα θέλω (σ.σ. τα 20 εκ. ευρώ) για να τα ξεσκίσω.

Για το υψηλό μεροκάματο που έπαιρνε:

Τι σημασία έχει. Που είναι; Βλέπεις πουθενά τα χρήματα; Με βλέπεις εμένα χλιδάτο; Θέλεις να σου πω τι τα έχω κάνει; Τα έφαγα. Πέρασα καλά και θα ήθελα άλλα 20 εκατομμύρια επίσης να τα ξοδέψω.