Φιλιππίδης: Μου βάζω δέκα με τόνο

08.12.2014
Το τελευταία διάστημα ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social media για κάποιες δηλώσεις του που θεωρήθηκαν προκλητικές με αποτέλεσμα να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter.

«Βεβαίως υπάρχει ένα διάχυτο μίσος στα social media. Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που είναι και θα ήθελαν να είναι κάτι άλλο και πιθανότατα δεν μπορούν. Το ξέρουν ή το ανακαλύπτουν και το πολεμούν αποκαθηλώνοντας αυτούς που μπορούν. Το περίφημο τρολάρισμα. Έσβησα τον λογαριασμό μου στο twitter γιατί απέδειξα ότι είναι τόσο απλό. Αυτός που έγραφε το οτιδήποτε εξακολουθεί να το γράφει για κάποιον άλλον. Δεν άλλαξε κάτι γι’ αυτόν. Άλλαξε όμως κάτι για μένα.» δήλωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν τον ενοχλούν τα σχόλια αλλά η κακία και όταν λέγονται πράγματα τα οποία είναι αναληθή και ανακριβή όπως επίσης οι περιπτώσεις που υπάρχει άλλος στόχος και τα πράγματα δεν κρίνονται κάτω από το ίδιο πρίσμα.

Επιπλέον, όσον αφορά την που έκανε στον εαυτό του σαν ηθοποιό δεν είναι καθόλου αυστηρός και ξέρει πολύ καλά πως θα κατηγορηθεί για αρκετές επιλογές του αλλά είναι κατά της ηττοπάθειας.

«Στο ταλέντο μου θα έβαζα 10 με τόνο. Αλήθεια λέω. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ. Αυτό που λέω και στα παιδιά στη σχολή είναι ότι δεν μπορεί ένας ηθοποιός να ανεβαίνει στη σκηνή με ηττοπάθεια. Πρέπει να ανεβαίνει πάνω και να λέει "είμαι ο καλύτερος" και να το αποδεικνύει». Δήλωσε.