Η Στέισι Κίμπλερ δείχνει πρώτη φορά την κορούλα της

09.12.2014
Φρέσκια μανούλα είναι η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ και καμαρώνει πρώτη φορά για την 4 μηνών κορούλα της.

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) γέννησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Πομπρ (Jared Pobre) στις 20 Αυγούστου δίνοντάς της το όνομα Άβα Γκρέις Πόμπρ (Ava Grace Pobre.

Χθες, με χαρά και καμάρι, πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της μικρής, η οποία παρεμπιπτόντως είναι το τέλειο κράμα των γονιών της. Μαμά και κόρη σκάνε στα γέλια κοιτάζοντας η μια την άλλη ενώ στο κείμενο που τη συνοδεύει, η 37χρονη πρώην πρωταθλήτρια πάλης μιλά με απίστευτα λόγια για τον σύζυγό της.

"... Μέχρι να γνωρίσω τον Τζάρεντ, η ιδέα του να είμαι παντρεμένη και να έχω οικογένεια δεν ήταν ποτέ στο ραντάρ μου. Απλά έλπιζα ότι ο σωστός έρωτας θα με βρει. Όμως, μετά την απίστευτη σύνδεση με τον Τζάρεντ, έναν φίλο που μετατράπηκε σε αδελφή ψυχή, δημιουργήσαμε οικογένεια αστραπιαία", αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η Στέισι μιλώντας με απίστευτη αγάπη τόσο για τον καλό της όσο και για την κόρη τους.

Όσο για το κατά πόσον όντως πριν τον νυν σύζυγό της, η ιδέα του γάμου και της οικογένειας δεν της είχε παράσει ποτέ από το μυαλό... τι να πούμε; Για να λέει εκείνη!!! Ο Κλούνεϊ άραγε το ήξερε;;;