Το παράκανε ο Ντι Κάπριο - Εφυγε από club με 20 μοντέλα στο πλάι του!

09.12.2014
Δεν τον λένε λάτρη των μοντέλων για πλάκα. Ο 40χρονος σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει σχέσεις μόνο με δίμετρα μοντέλα – συνήθως ξανθά. Βραζιλία, Γαλλία, Αυστραλία, όλες τις χώρες του κόσμου τις έχει τιμήσει δεόντως εδώ και 25 χρόνια που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

Τον Λίο προσπαθούν να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί όλα τα μοντέλα της Victoria’s Secret γιατί θεωρείται το υπέρτατο κελεπούρι για γαμπρός στο Χόλιγουντ.

Το τελευταίο του κατόρθωμα έχει εκτοξεύσει τη φήμη του σε δυσθεώρητα ύψη!

Ο Ντι Κάπριο φαίνεται ότι έφυγε από καλλιτεχνικό πάρτι στη Φλόριντα (στο πλαίσιο της έκθεσης Art Basel Miami) παρέα όχι με 1, όχι με 2, όχι με 3, αλλά παρακαλώ με 20 μοντέλα, εκ των οποίων κανένα δεν ήταν το … δικό του.

Ο ηθοποιός υποτίθεται ότι έχει δεσμό με το μοντέλο της VS, Τόνι Γκαρ (Toni Garr), η οποία απουσίαζε από το πάρτι γιατί βρίσκεται για επίδειξη της VS στο Λονδίνο και εκείνος αποφάσισε να μην βάλει τη... γάτα του να κλαίει.

Μάρτυρας της σκηνής δήλωσε ότι είδε τον Ντι Κάπριο να φεύγει από το πάρτι με πλημμύρα δίμετρων καλλίγραμμων μοντέλων γύρω του. Και μάλιστα έφυγε για να πάει σε … άλλο πάρτι, πριβέ αυτή τη φορά!