Σφακιανάκης: Δες τη σύζυγό του σε σπάνια εμφάνιση

09.12.2014
Σχεδόν 30 χρόνια μετρά η γνωριμία του Νότη Σφακιανάκη με τη σύζυγό του, Κίλι. Ο τραγουδιστής είχε γνωρίσει την Αγγλίδα σύντροφό του στο νησί του, την Κω όταν εκείνος ήταν άσημος και δούλευε ως ντι τζέι.

Το ζευγάρι έκτοτε είναι αχώριστο, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη. Η Κίλι είναι το στήριγμα του τραγουδιστή όλα αυτά τα χρόνια, από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα. Μαζί στα εύκολα, μαζί και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, κυρίως τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας του. Όσοι γνωρίζουν την Κίλι από κοντά μιλάνε για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, χαμηλών τόνων, που απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας.

Για το λόγο αυτό, σπάνια τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις. Και όταν συμβαίνει αυτό, είναι μόνο σε πολύ σημαντικές στιγμές του Νότη, όπως στις βραβεύσεις ή παρουσιάσεις δισκογραφικών του δουλειών ή στις πρεμιέρες του σε κέντρα όπου εμφανίζεται. Έτσι, ο φακός την εντόπισε πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα του Σφακιανάκη με την Πέγκυ Ζήνα, να διασκεδάζει διακριτικά με τις επιτυχίες του συζύγου της.