Άκου τη φωνάρα κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου να τραγουδά! [vds]

10.12.2014
Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στο ΟΛΑ Μπιπ ήταν χθες ο Λάμπης Λιβιεράτος, και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, ενώ είδαμε και βιντεάκι όπου το κορίτσι τραγουδάει Soul σαν άλλη Μπιγιονσέ (στα καλύτερά της).

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα προβλήματα υγείας και τη δύσκολη φάση στη ζωή του, ενώ παραδέχτηκε ότι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του είναι οι δύο κόρες του.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, τη συγκίνησή του όταν είδε σε βίντεο -που προβλήθηκε στην εκπομπή- την κόρη του να τραγουδάει! Η Δανάη έχει πραγματικά μια καταπληκτική φωνή και ο Λάμπης εύχεται να τα καταφέρει να πάει στο εξωτερικό, αφού αυτό το είδος μουσικής δεν έχει ιδιαίτερη τύχη στην Ελλάδα.

Και στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για τον αγώνα του με την κατάθλιψη. «Tίποτα δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω τόσο πολύ. Πρέπει να σκεφτόμαστε τα θετικά και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε στη ζωή μας. Είπα ότι οφείλω να είμαι καλά, αυτά με κράτησαν. Αυτά τα δύο παιδιά άξιζαν για όσα πέρασα. Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί υπάρχουν αυτά τα δύο παιδιά».