Φουστάνος: Η σύντροφος του είναι μικρότερη από την κόρη του!

10.12.2014
«Ο έρως χρόνια δεν κοίτα» και ο Ανδρέας Φουστάνος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Άλλωστε, όπως παραδέχεται ο ίδιος, όλες οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του – με εξαίρεση την πρώτη σύζυγό του – ήταν μικρότερες του!

Βέβαια, η τωρινή σύντροφός του είναι πολύ μικρότερη από τον διάσημο πλαστικό χειρουργό, αλλά η διαφορά ηλικίας που τον χωρίζει, δεν τον προβληματίζει. Ούτε και το γεγονός ότι είναι μικρότερη από τη μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλα.

«Είναι μικρότερη και από τη μεγάλη μου κόρη! Όλες μου οι γυναίκες, και αυτές που παντρεύτηκα και οι άλλες μου σχέσεις αργότερα, ήταν πιο μικρές. Η μόνη με την οποία ήμουν συνομήλικος ήταν η πρώτη μου γυναικά, επειδή και εγώ τότε ήμουν νέος… Ήμασταν και οι δύο 28 χρόνων. Εγώ μετά, αφού χωρίσαμε, κόλλησα στο 28! (γέλια)» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η κόρη του βλέπει με καλό μάτι τη σχέση του, αλλά ακόμη κι αν δεν την έβλεπε, ο ίδιος δεν θα το λάμβανε υπόψη! « Μια χαρά αλλά και να είχε διαφορετική άποψη δεν θα τη λάμβανα υπόψη μου, εκτός κι αν ήταν κάτι κραυγαλέο… Δεν μου αρέσει να επεμβαίνει στη ζωή μου όπως δεν επεμβαίνω κι εγώ στη δική της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό YOU