Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες γνωστού τραγουδιστή [vds]

12.12.2014
Μια πρώην κοπέλα του ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές του γυμνές φωτογραφίες. Γνωστός τραγουδιστής ξύπνησε ένα ωραίο πρωί, άνοιξε τον υπολογιστή του και είδε προσωπικές του φωτογραφίες παντού στο διαδίκτυο.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ζει - όπως λέει ο ίδιος - μια φρίκη.

Πρώην δεσμός του - για λόγους που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ο ίδιος - δημοσίευσε γυμνές του φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκαλώντας την αγανάκτηση και το ... μίσος του!

«Μια εφήμερή μου σχέση ανέβασε γυμνές φωτογραφίες μου στο Facebook» καταγγέλλει ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος δηλώνει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι ζει έναν εφιάλτη, ενώ λίγο νωρίτερα στην εκπομπή της Κύπριας παρουσιάστριας Χριστίνας Αριστοτέλους δήλωσε φανερά ταραγμένος:

«Τρέμουν τα χέρια μου από τα νεύρα μου (...) Δεν είμαι ο χαρακτήρας που θα άφηνα τον οποιοδήποτε να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα είτε αυτό είναι μια φωτογραφία μου είτε οτιδήποτε άλλο».
Ο νεαρός τραγουδιστής που έχει πολλές κατακτήσεις στην Κύπρο αναρωτιέται για ποιον λόγο η συγκεκριμένη γυναίκα ανέβασε φωτογραφίες του από προσωπικές στιγμές και ορκίζεται ότι αυτό δεν θα περάσει χωρίς τιμωρία.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου τόνισε με έντονο τρόπο ότι έχει κινηθεί νομικά και ότι έχει κάνει σχετική καταγγελία και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.