Η γυναίκα του Μπιλ Κόσμπι μιλά για τους βιασμούς

16.12.2014
Η Καμίλ Κόσμπι μιλά πρώτη φορά για τις απίστευτες κατηγορίες που προσάπτουν στον διάσημο σύζυγό της.

Η Καμίλ (Camille) και ο Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) είναι παντρεμένοι 50 ολόκληρα χρόνια και έχουν μαζί πέντε παιδιά.

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνά μια πολύ σκληρή δομικασία καθώς το σκάνδαλο που ξέσπασε με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να κατηγορούν τον 77χρονο σταρ για βιασμό παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Εκείνη στέκεται στο πλευρό του Μπιλ, πάντως και σήμερα σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της, μέσω μιας δήλωσης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση ενάντια στα αμερικανικά -κυρίως- ΜΜΕ.

"Είναι ένας ευγενικός άντρας, ένας γενναιόδωρος άντρας, ένας αστείος άντρας και ένας υπέροχος σύζυγός, πατέρας και φίλος. Είναι πράγματι ο άνθρωπος που νομίζατε ότι γνωρίζετε. Ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που παρουσιάζεται στα μίντια τους τελευταίους δυο μήνες. Αυτό είναι το πορτρέτο ενός άντρα που εγώ δεν γνωρίζω.
Είναι επίσης το προτρέτο που ζωγραφίζεται από ιδιώτες και οργανισμούς στους οποίους τα μίντια έδωσαν ειδική άδεια να μιλούν. Φαίνεται ότι δεν γίνεται εξακρίβωση για τα λεγόμενα των κατηγόρων του συζύγου μου πριν οι ιστορίες τους δημοσιευτούν ή προβληθούν. Μόλις μια ιστορία δημοσιευτεί γίνεται αμέσως viral.
Όλοι παρακολουθήσαμε την ιστορία του άρθρου στο Rolling Stone σχετικά με τους ισχυρισμούς για βιασμό στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Η ιστορία ήταν δακρύβρεχτη αλλά τελικά φαίνεται ότι αποδείχτηκε ότι είναι αναληθής. Πολλοί στα μίντια θέλησαν να σχετίσουν αυτή την ιστορία με τις ιστορίες σχετικά με τον άντρα μου.
Κανείς μας δεν θα θελήσει ποτέ να βρεθεί στη θέση εκείνου που επιτείθεται στο θύμα. Όμως η ερώτηση που θα έπρεπε να ρωτάμε είναι - ποιος είνα το θύμα;".