Απίστευτο: Η άλλοτε σέξι Ρήγου σήμερα είναι αγνώριστη!

16.12.2014
Στα τέλη της δεκαετία του 90, όταν "ανθούσαν" τα σήριαλ στην ιδιωτική τηλεόραση, η Ελευθερία Ρήγου, ήταν μία από τις περιζήτητες πρωταγωνίστριες.

Ο συνδυασμός ταλέντου και ομορφιάς ήταν... ακαταμάχητος, ενώ η Ρήγου είδε τις μετοχές της να κάνουν απανωτά limit up μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, "Μη φοβάσαι τη φωτιά". Τα τελευταία χρόνια, όμως, δεν έχουμε δει την ηθοποιό σε κάποια δουλειά, ενώ πλέον είναι μετρημένες έως σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσεις της.

Πέρυσι, είχε δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει. "Εντάξει θα αδυνατίσω. Πάντα ένας ηθοποιός είναι ανασφαλής με την εικόνα του, κι εγώ έχω διάφορες ανασφάλειες, αλλά έχω μάθει να τα περνάω μέσα από άλλα δεδομένα, που πλέον δε με ενοχλεί τόσο πολύ, λέω: “Αυτή είμαι, σε όποιον αρέσει”

Και μετά από έναν χρόνο περίπου ο φακός εντόπισε την Ελευθερία Ρήγου σε θεατρική παράσταση και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε! Η ηθοποιός έχει προσθέσει αρκετά κιλά στη σιλουέτα της και η εικόνα της απέχει πολύ από εκείνη της σέξι μελαχρινής που γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένα σήριαλ. Αλλά, όπως λέει και η ίδια... "αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω"!!!