Δείτε Γερμανού με Ίμβριο να πλακώνονται στη μέση του δρόμου [vds]

17.12.2014
Στην αρχή το πιστέψαμε κι εμείς ότι σε αυτό το βίντεο - που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο - ο καυγάς είναι πραγματικός. Ο γνωστός τραγουδιστής με την παρουσιάστρια τσακώνονται στην μέση του δρόμου και σπρώχνονται.

Μετά τα σπρωξίματα, βλέπουμε τη Ναταλία να μπαίνει γρήγορα στο αυτοκίνητό της και ο Πέτρος μανιασμένος να κλωτσάει την πόρτα του οδηγού.

Φυσικά πρόκειται για βιντεοκλίπ, και στο ηχητικό φόντο ακούγεται το νέο του τραγούδι του Ίμβριου, «Έξω Φρενών Με Κάνεις». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ναταλία θα εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ του πρώην συζύγου της, μετά το «10 Εντολές».

Την περασμένη Παρασκευή η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Οι δύο παρουσιαστές και ο Θέμης Γεωργαντάς επέμεναν να της μιλούν για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Ίμβριο και για το πόσο ταιριάζουν και τι θα έκανε αν εκείνος της έλεγε να είναι ξανά μαζί.

Φυσικά η Ναταλία, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι του έχει αδυναμία, αλλά ότι είναι απλώς φίλοι και σέβεται και εκτιμά την οικογένειά του ... αισθάνθηκε πολύ άβολα. Η συμμετοχή της στο νέο τραγούδι του Ίμβριου αποδεικνύει πόσο καλές σχέσεις έχουν οι πρώην σύζυγοι.