Έξαλλη η Λόπεζ: Γουστάρω μικρούς, έχετε πρόβλημα;

17.12.2014
Τα "πήρε" κρανίο η διάσημη Λατίνα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας ως γνήσια... κούγκαρ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό "Self" και εκτός από τις θεϊκές πόζες που πρόσφερε στους θαυμαστές της απάντησε με πάθος και σε "σοβαρές" ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ των θεμάτων που έπεσαν στο τραπέζι και η παντελώς λανθασμένη -κατά την ίδια- αντιμετώπιση που έχουν οι γυναίκες που βγαίνουν με νεότερους άντρες -οι επονομαζόμενες και "κούγκαρ".

"Όλα τα παλιά κλισέ σχετικά με τις γυναίκες πρέπει να φύγουν. Φτάνει πια", αντέδρασε έξαλλη η 46χρονη σταρ τονίζοντας ότι "βρισκόμαστε στην άλλη πλευρά πια".

"Είμαστε ποθητές και μεγαλύτερες, μπορούμε να βγαίνουμε με νεότερους άντρες και δεν είναι δα και τ όσο μεγάλο ταμπού. Οι άντρες το κάνουν αυτό χρόνια τώρα και δεν τρέχει και τίποτα", ξεκαθάρισε με πάθος η Τζένι η οποία από τότε που χώρισε με τον κατά πολύ νεότερό της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν έχει ξαναβρεί τον έρωτα. Ψάχνει όμως.

Στο μεταξύ, έχει άλλους στόχους. "Θέλω να αποδείξω σε όλους ότι μπορώ να κάνω τα πάντα και να είμαι μια σούπερ γυναίκα. Θέλω, όμως, και λίγο χρόνο για μένα".

Για την ιστορία, ο τρίτος πρώην σύζυγος της Λόπεζ, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό την κατά 20 χρόνια νεότερη αγαπημένη του.