Όλη η αλήθεια για τον άγριο τσακωμό Γερμανού - Ίμβριου

17.12.2014
Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα της Τρίτης (16/12) ένα... βίντεο-σοκ, που δείχνει τη Ναταλία Γερμανού να τσακώνεται άγρια με τον Πέτρο Ίμβριο στη μέση του δρόμου!

Το πρώην ζευγάρι, που μετά το διαζύγιο του διατηρεί άριστες σχέσεις (που τύφλα να χουν οι... Σουηδοί μπροστά τους) λογομαχεί δημοσίως, ενώ στο επίμαχο βίντεο οι χειρονομίες δίνουν και παίρνουν!

Το απόσπασμα του καβγά τους κρατάει λίγα μόλις δευτερόλεπτα, αλλά ήταν αρκετό για να σοκάρει όσους το είδαν. Τι έγινε τελικά; Τι συνέβη και το πρώην ζεύγος τσακώθηκε δημοσίως και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα; Δε συνέβη τίποτε απολύτως. Το βιντεάκι είναι... μούφα ή καλύτερα μούφα είναι ο τσακωμός τους!

Όλα έγιναν για την προώθηση του νέου τραγουδιού του Ίμβριου, «Έξω φρενών» και ο υποτιθέμενος... άγριος καβγάς με τη Ναταλία (σ.σ. δεν αναφέρθηκε ποτέ το επίθετο της) ήταν η καλύτερη (και έξυπνη η αλήθεια) διαφήμιση. Εξάλλου, και ο «τσακωμός» στο αυτοκίνητο είναι στο νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Εύγε, λοιπόν, για την... ασύλληπτη ιδέα, που φανταζόμαστε ότι θα έκανε πολλούς... έξω φρενών, που έχαψαν το... βίντεο-σοκ!