Τρελάθηκε η Μέντες -χωρίζει τον Γκόσλινγκ!

23.12.2014
Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, το διάσημο ζευγάρι λέγεται ότι χωρίζει.

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα σόσιαλ μίντια όπου αναπαράγεται η είδηση ότι η Εύα Μέντες (Eva Mendes) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) χωρίζουν.

Η "ιστορία" ξεκίνησε από πληροφορία "εκ των έσω" που έφτασε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού "OK!" και θέλει τους διάσημους φρέσκους γονείς "μόλις και μετά βίας να μιλούν μεταξύ τους".

Όσο για τον λόγο αυτής της φόρτισης; Λίγο η πίεση της ζωής με το νεογέννητο, λίγο οι ορμόνες, πολύ η απουσία του Γκόσλινγκ λόγω γυρισμάτων... ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Ή μάλλον... χάλασε!

Αντί να πηγαινοέρχεται κάθε μέρα σπίτι-Τζόρτζια, Τζόρτζια-σπίτι, ο Ράιαν, λέει. επιλέγει να πετάγεται κάθε μερικές μέρες μόνο και μόνο για να βλέπει τη μικρή, οπότε... να το πρόβλημα!

Πρόσφατα, η 40χρονη σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen de Generes) όπου και μίλησε πολύ γλυκά τόσο για την κορούλα της, Εσμεράλδα, όσο και για τον πατέρα της, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πληροφορία που τη θέλει "να διώχνει με τον τρόπο της τον Ράιαν από κοντά της".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες χωρίζουν το διάσημο και ακραία μυστικοπαθές ζευγάρι, και κατά πως φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία.

Μέχρι να ακούσουμε κάτι επίσημα από τα χειλάκια τους, εμείς μεταφέρουμε την είδηση, όμως με πάσα επιφύλαξη καθώς δεν είναι δυνατό να τρελάθηκε η Εύα και να "στέλνει" τον Ράιαν! Αστειευόμαστε, φυσικά, αλλά ήταν αδύνατο να το αποφύγουμε...
Σε αναμονή εξελίξεων, λοιπόν...