Απίστευτο! Οι Μπραντζελίνα φωνάζουν την κόρη τους... Γιάννη!

24.12.2014
H Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αν μη τι άλλο είναι πρότυπα γονέων, καθώς παρά τον απίστευτο φόρτο δουλειάς με γυρίσματα, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις πάντα βρίσκουν χρόνο να είναι με τα παιδιά τους, να συμμετέχουν στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και να τα στηρίζουν σε κάθε τους απόφαση.

Ακόμη μία περίτρανη απόδειξη αυτής της άκρως υποστηρικτικής στάσης τους είναι το γεγονός ότι αποδέχθηκαν την απαίτηση της κόρης τους Σιλό (Shiloh) να την αποκαλούν Τζον !

Μάλιστα, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Πιτ σχολίασε πως έχει δεχτεί αρκετές παρατηρήσεις από την κόρη του, επειδή την φώναζε με το αρχικό της όνομα. Το γεγονός αυτής της απαίτησης της Σιλό, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς στις οικογενειακές φωτογραφίες η 8χρονη εμφανιζόταν πάντα σαν…αγοράκι, με κοντά μαλλιά και ανδρικό ντύσιμο.

"Η Σιλό θέλει να είναι αγόρι", είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια η μαμά Αντζελίνα στο Vanity Fair εξηγώντας το ξεκάθαρα αγορίστικο λουκ που είχε υιοθετήσει η Σιλό από νωρίς -και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τα παγκόσμια ΜΜΕ.