Γιατί "κατέβασε" το κράξιμο της Αδάμ ο Λιβιεράτος;

24.12.2014
Ψάχναμε ψάχναμε την ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου, όπου έκραζε τη πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ, για την εμφάνισή της στο «Εrotic Art 2014", αλλά μάταια.

Η ανάρτηση τελικά είχε κατέβει από τον ίδιο τον Έλληνα τραγουδιστή, μολονότι είχε αναπαραχθεί από όλα τα Μέσα αυτολεξεί και ένα νέο μικρό κείμενο είχε πάρει τη θέση της. Ένα κείμενο που τα εξηγούσε όλα:

«Δυστυχως καποιοι στη σημερινη πραγματικότητα μας θελουν άβουλους χωρις αποψη και θεση πανω σε ζητηματα που ενδεχομένως καλο ειναι να μην τα ακουμπαμε για να αφηνουμε καποιους επιτήδιους να κανουν ανενοχλητοι τη δουλειά τους!

Ειχα παντα απο μικρος το θαρρος της γνωμης μου και κανενας κακομοίρης κρυμμενος πισω απο ενα ψευδώνυμο δε θα με αποτρέψει απο αυτό!
Αντιμετωπιζω παντα με ευθυτητα ειλικρινια και βαθεια επιγνωση των πραξεων μου ΜΟΝΟ οσους με αντιμετωπιζουν ευθεως και με το αληθινό τους όνομα!
Το χθεσινό μου ποστ το κατεβασα γιατι κατ αρχην ποτε δεν αφηνω για παραπανω διαστημα απο αυτο που εγω θεωρω σωστό κατι στον τοιχο μου!
Αυτό που ηθελα να πω το ειπα, όσοι έπρεπε να το δουν το είδαν, θεωρω οτι με αφορουσε σε πρωτο βαθμό,και οποιος καταλαβε ΤΙ ακριβως εννοουσα το καταλαβε!!!
Να ευχηθω σε ολους σας καλά Χριστούγεννα με αγάπη και χωρις...νεύρα!!!!»