Απαγόρευσαν το... στήθος της Χάιντι Κλουμ [photos]

29.12.2014
«Το στήθος μου είναι πολύ σέξι για το Λας Βέγκας». Υπερβολικά καυτή θεώρησαν τη διαφημιστική καμπάνια της Χάιντι Κλουμ και απαγόρευσαν την ανάρτησή της στο Λας Βέγκας!

Το είδαμε και αυτό το παράλογο! Υπερβολικά σέξι θεώρησαν την πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της Χάιντι Κλουμ και απαγόρευσαν την ανάρτηση διαφημιστικών μπάνερ από ασπρόμαυρη φωτογράφησή της στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας! H Sharper Image πρόσφατα κυκλοφόρησε τις σούπερ σέξι διαφημίσεις για gadgets με κεντρικό πρόσωπο την Γερμανίδα υπερμοντέλο, Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum).

Προς μεγάλη έκπληξη των υπευθύνων της καμπάνιας, οι εικόνες τις Χάιντι Κλουμ απαγορεύτηκαν στο McCarren International Airport του Λας Βέγκας, ως υπερβολικά προκλητικές στην περιοχή του ... στήθους. Και μιλάμε για μια πόλη που ως γνωστόν φημίζεται -αν μη τι άλλο- για την ελευθεριότητά της! Η καμπάνια με τίτλο «Gift Right» δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα όπου και αν δημοσιεύτηκε - σε εφημερίδες, περιοδικά και υπαίθρια διαφήμιση στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Η Χάιντι Κλουμ πάντως λατρεύει την καμπάνια και ποστάρει εικόνες της στο Instagram...