Η Μενούνος φτιάχνει... βασιλόπιτα [photos]

31.12.2014
Ξέρει να φτιάχνει όλα τα ελληνικά γλυκά και φαγητά, τρώει με όρεξη, αλλά διαθέτει τους πιο «πλάκα» κοιλιακούς που έχουμε δει!

Ξέρει να φτιάχνει όλα τα ελληνικά γλυκά και φαγητά, τρώει με όρεξη, αλλά διαθέτει τους πιο «πλάκα» κοιλιακούς που έχουμε δει!

Η 36χρονη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) είναι και συγγραφέας του βιβλίου «The EveryGirl’s Guide to Life» που είναι ένας χρήσιμος οδηγός, διαποτισμένος από συμβουλές για μια «πράσινη» στάση των γυναικών απέναντι στη ζωή. Στην πρόσφατη φωτογράφησή της για το Shape φαίνεται ξεκάθαρα ότι εφαρμόζει και η ίδια ... τις συμβουλές της!

H τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Μέντφορντ (Medford), της Μασσαχουσέτης, στις 8 Ιουνίου 1978. Το 1996 με την συμπαράσταση της οικογένειάς της και των φίλων της συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Massachusetts Teen USA και κέρδισε την πρώτη θέση. Το 1999 συμμετείχε και στον διαγωνισμό Miss Massachusetts USA και κέρδισε τη δεύτερη θέση. Στο μεταξύ συνέχιζε τις σπουδές δημοσιογραφίας. Εργάστηκε σαν δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές "Today Show" και "Access Hollywood". Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006. Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.