Το άτακτο κορίτσι του Calvin Klein έγινε 46 ετών! [photos]

04.01.2015
«Η Κρίστι κι εγώ δεν ξυπνάμε για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα» είχε πει για εκείνη το 1990 η πανέμορφη Λίντα Εβαντζελίστα!

«Η Κρίστι κι εγώ δεν ξυπνάμε για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα» είχε πει για εκείνη το 1990 η πανέμορφη Λίντα Εβαντζελίστα! Η πιο αιθέρια και εύθραυστη ομορφιά που πέρασε ποτέ από τον χώρο του μόντελινγκ είναι Καλιφορνέζα και παντρεμένη με τον ηθοποιό Έντουαρντ Μπερνς.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον είναι φανατική της γιόγκα και της υγιεινής διατροφής και 25 χρόνια μετά την πρώτη της «ατίθαση» συνεργασία με τον οίκο Calvin Klein, φωτογραφίζεται ξανά με σέξι εσώρουχα, κόβοντας την ανάσα με τις αναλογίες της.

Γεννημένη στις 2 Ιανουαρίου του 1969, το πρώην top model της γενιάς της Σίντι Κρόφορντ, της Ναόμι Κάμπελ, της Κέιτ Μος και της Λίντα Εβαντζελίστα έχει γίνει πρέσβειρα της μητρικής υγείας, ενώ φιγουράρει και στη λίστα του TIME με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή.

Όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή της από αιμορραγία μετά τον τοκετό, αποφάσισε να φτιάξει το ντοκιμαντέρ «No woman, no cry», καθώς και τον οργανισμό Christy Turlington Burns προκειμένου να ενημερώνονται οι μέλλουσες μητέρες για όλα τα θέμα υγιεινής και υγείας.