Άνιστον: Τι αποκαλύπτει για τον χωρισμό με τον Πιτ

05.01.2015
Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δεν πονάει για τον χωρισμό της με το Μπραντ Πιτ (Brad Pitt ) και ξεσπαθώνει, ρίχνοντας την ευθύνη στα ΜΜΕ.

Οι δυό τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005, όταν ο Πιτ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και... παραστράτησε. Και οι δύο πλευρές έχουν πλέον φτιάξει τις ζωές τους δίπλα σε άλλους συντρόφους. Ο Μπράντ έχει δημιουργήσει οικογένεια με την Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Άνιστον είναι αρραβωνισμένη με τον Τζάστιν Θερου (Justin Theroux), ωστόσο, δημοσιεύματα συχνά -πυκνά θέλουν την Τζεν πληγωμένη και απαρηγόρητη και συνεχίζουν να απασχολούν κατά διαστήματα τα media.

"Δε με πονάει" δήλωσε κατηγορηματικά η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της τα "Φιλαράκια" μιλώντας σε αμερικάνικο τοκ σόου του CBS.

"Πιστεύω είναι μια ιστορία που απλά πρσφέρει πιασάρικο τίτλο. Δεν είναι κάτι περισσότερο από καθοδηγούμενο από τα μίντια"

Μάλιστα η Τζεν αποκαλύπτει πως με τον Μπραντ έχουν καλές σχέσεις, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως είναι και οι καλύτεροι φίλοι.

"Έχουμε ανταλλάξει ευχές και έχουμε κάποια επικοινωνία, αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται συνέχεια" σημειώνει.

Η Τζεν μίλησε επίσης και για τις φήμες που οργιάζουν για τη σχέση της με τον Τζάστιν και θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση και οι οποίες τροφοδοτούνται από την καθυστέρηση του γάμου, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους τον Αύγουστο του 2012. Αρνήθηκε πως είναι στα... μαχαίρια και εξέφρασε το παράπονό της.

"Ηταν μια περίοδος που έλεγα στον εαυτό μου: αυτό δεν είναι αλήθεια, δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο. Πλέον απλά πιστεύω πως πρέπει να το αφήνεις να περνάει χωρίς να ασχολείσαι και πιστεύω πως όλοι ξέρουν πως όλα αυτά είναι μπαρούφες και κάτι σαν... σαπουνόπερα. Αυτό που πρέπει κάποιος να κάνει είναι να εστιάζει στο τι είναι αληθινό και τι μας κάνει χαρούμενους - και ξέρετε - όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι η αλήθεια, η δικιά μας αλήθεια".

Δ.Γ.