Δες την Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς μακιγιάζ (αγνώριστη)

07.01.2015
Μπορεί να είναι από τα πιο λαμπρά αστέρια αλλά ακόμη κι η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) χρειάζεται τη βοήθεια του μακιγιάζ για να δείχνει λαμπερή κι αψεγάδιαστη και δε φοβάται να το παραδεχτεί ανοιχτά.

Η 42 χρονη ηθοποιός τόλμησε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το πριν και μετά, αμακιγιάριστη και με την επίδραση του μέικ απ. Στη μια εμφανίζεται με ατιμέλητο μαλλί και πρόσωπο δίχως ίχνος μείκ απ και μακιγιάζ, με ρυτιδούλες και μικρούς μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ στη δεύτερη έχει μεταμορφωθεί στο αστέρι του κόκκινου χαλιού που γνωρίζουμε, δίχως /ίχνος ρυτίδας ή κουρασμένης έκφρασης. Τη διαφορά αναγνωρίζει και η ίδια αφού φροντίζει να συνοδέψει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: Η ημέρα με τη νύχτα.

Κι αν απορείς γιατί η Γκουίνεθ αποφασίζει να τσαλακώσει την εικόνα της, σου λύνουμε την απορία. Πρόκειται για καμπάνια της Max Factor, που σκοπό έχει να δείξει στις γυναίκες πως ακόμη και οι celebrities είναι απλές καθημερινές γυναίκες κι όπως και όλες μας χρειάζονται μια μικρή... βοήθεια για να δείχνουν όμορφες και λαμπερές.

Δ.Γ.

day-to-night. I nominate @amandadecadenet to share her most glamorous transformation. #GlamJan #sp @maxfactor

Kuva, jonka Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) julkaisi