Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν με καλούν στο πρωινό του ΑΝΤ-1 γιατί δεν με πάει ο Λιάγκας» [vds]

06.01.2015
Η Μαρία Ιωάννιδου βρέθηκε στην εκπομπή BLENDER του Action24 με τους Δημοσθένη Καρμοίρη και Ευάγγελο Μίχο και έκανε αποκαλύψεις. Το χαστούκι που είχε φάει από τον πρώην σύζυγο της Βαγγέλη Σειληνό επειδή χώρισε για χάρη του Φρέντυ Γερμανού και για την «εμμονή» του Γιώργου Λιάγκα που δεν την έχει συγχωρήσει επειδή πριν από 15 χρόνια του είχε μιλήσει σκληρά.

Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης:

- «Χώρισα βίαια από μετά από 2 χρόνια γάμου με τον Βαγγέλη Σειληνό για να πάω με τον αγαπημένο μου Φρέντυ Γερμανό. Πήρα την τσάντα μου, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Ζήλευαν και ο Φρέντυ και ο Σειληνός. Μέχρι και χαστούκι έφαγα από τον Βαγγέλη (Σειληνός)»....

- «Δεν με καλούν στην Σκορδά γιατί δεν με πάει ο Λιάγκας . Έχει πολύ δυνατή μνήμη, του το αναγνωρίζω. Πριν από 15 χρόνια όταν είχε πεθάνει ο Φρέντυ μου είχε πάρει μια συνέντευξη και με είχε ειρωνευτεί. Εγώ δεν είμαι το κοριτσάκι που θα το προσβάλεις και δεν θα σου απαντήσει. Τον έβαλα στη θέση του. Του μίλησα σκληρά. Εγώ το ξέχασα, αλλά όχι και αυτός. Του έχει γίνει κάτι σαν εμμονή».

- «Για το Dance With The Stars είχα μιλήσει με τον κ. Λάτσιο αλλά δεν ευοδώθηκε η συνεργασία. Το βλέπω τώρα και κατάλαβα πως είναι περισσότερο σόου και όχι χορός. Είχα στο μυαλό μου πως θα έκανα μια πιο αυστηρή κριτική για τους χορευτές».

- «Στην αυτοβιογραφία που θα εκδώσω αν προλάβω στις 21 Μάιου, την ημέρα που «έφυγε» ο Φρέντυ, διαφορετικά τον Σεπτέμβριο θα αναφέρομαι και σε ανθρώπους που με πλήγωσαν. Είναι ο κύκλος του Φρέντυ που όταν πέθανε μου γύρισε την πλάτη. Δεν αναφέρομαι στην Ναταλίτσα την κόρη του με την οποία ουσιαστικά είχαμε πολύ καλή σχέση, σαν να ήταν η μικρή μου αδελφή. Άλλωστε όταν πήγα να ζήσω με τον Φρέντυ ήμουν πολύ νέα, μόλις 19 χρονών».

- « Θέλω να γυρίσω στα 40 μου να κάνω μπότοξ στα λάθη μου»

- «Ο ρόλος μου στην ελληνική ταινία «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» που έκανα το τρελοκόριτσο με ακολουθούσε συνέχεια. Είμαι πολυπράγμων δεν είμαι μόνο αυτό. Κάνω τόσα χρόνια θέατρο, διδάσκω χορό και έχω δικές μου σχολές εδώ και 17 χρόνια».


Η Μαρία Ιωαννίδου στο Blender 06-01-2015 από action24_tv