Η νέα ζωή της Στέλλας Μπεζεντάκου

07.01.2015
Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει εδώ και πολύ καιρό η Στέλλα Μπεζεντάκου, η οποία έχει εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας, που τόσο λάτρεψε τα προηγούμενα χρόνια.

Και όχι μόνο αυτό. Στη νέα της ζωή, η "Μπεζ" εγκατέλειψε και τη χλιδή που έκανε, μαζί και την μεζονέτα της με την πισίνα, και μένει πλέον σε ένα σπιτάκι μόλις 45τμ!!! Ενώ κρέμασε το μικρόφωνο της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκύλων. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.

«Δε δηλώνω ακόμα εκπαιδεύτρια. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δε δίνεται αυτή η δυνατότητα. Μόνο σεμινάρια μπορείς να κάνεις. Γι' αυτό εξάλλου υπάρχουν τόσοι που δηλώνουν εκπαιδευτές χωρίς να είναι. Μερικοί ούτε καν αγαπούν τα σκυλιά. Εγώ τα λατρεύω και μου βγήκε αβίαστα αυτή η ενασχόληση. Όταν εκπαιδεύω έναν σκύλο νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα όταν έβγαινα στην πίστα» δήλωσε σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Espresso.

Η Μπεζεντάκου τα τελευταία χρόνια είναι πέντε χρόνια με τον σύντροφό της και αυτός ήταν η αιτία που την έκανε να αναθεωρήσει για πολλά. «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια και έχουμε φτιάξει ένα κουκλίστικο σπίτι μέσα στο κτήμα. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε. Κάθε μέρα δίπλα του είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Νιώθω ότι τον αγαπώ όλο και πιο πολύ και ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι για μένα. Πίνουμε το καφεδάκι μας στη φύση, ασχολούμαστε με τα σκυλιά και τις δουλειές του κτήματος, πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους. Περνάμε όμορφα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη μητρότητα και την ατυχία που είχε πριν έναν χρόνο δήλωσε: «Είχαμε μια ατυχία πριν έναν χρόνο. Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητώ και να θυμάμαι. Εκείνο που μπορώ να πω , είναι πως δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί εγωιστικά, επειδή περνούν τα χρόνια. Θα ήθελα να το κάνω με τον άνθρωπο που θ' αγαπήσω και θα με αγαπήσει και να το μεγαλώσουμε μαζί. Τώρα έτυχε να γνωρίσω τον Χρήστο. Φυσικά και θέλω να γίνω μάνα, φυσικά νιώθω ότι μου λείπει κάτι»