Η Σπυροπούλου αποκάλυψε τον συνοδό της!

08.01.2015
Το ντέρμπι Γκολεμά- Σπυροπούλου έχει ξεκινήσει καιρό και όλα δείχνουν πως θα παίρνει διαρκώς… παράταση. Τώρα έχει προκληθεί μεγάλος σάλος από το τελευταίο post της Ντέπυς Γκολεμά με αφορμή τη συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Κολωνάκι.

Η τελευταία πήγε καλεσμένη ανήμερα των Φώτων στα Καρντάσιανς και αναφέρθηκε στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τη Γκολεμά στο Κολωνάκι μέσα στις γιορτές. Είπε πως «φοβήθηκε» από την αθυρόστομη επίθεση της γνωστής τηλεκριτικού και πως την πέρασε για άντρα! Παράλληλα, επέμεινε πως συνοδευόταν από τον συνεργάτη της, Άρη Λιαπάτη.

Η Γκολεμά, ωστόσο, έσπευσε να την διαψεύσει αποκαλύπτοντας ότι στο πλευρό της Σπυροπούλου ήταν ένας σεκιούριτι! Χαρακτηριστικά έγραψε στο facebook: «Το παλικάρι που ήταν μαζί της ήταν σεκιούριτι και όχι δημοσιογράφος. εγώ και αυτό το λέω πρώτη φορά, μετά από λίγη ώρα ξαναγύρισα στον τόπο του εγκλήματος και το είδα το παιδί έξω από το αμάξι, στο κρύο να ξεροσταλιάζει , μιλήσαμε πολύ ευγενικά είπαμε χρόνια πολλά και αν τους ντύνει με στολή σεκιούριτι τους δημοσιογράφους δεν το ξέρω....η μάλλον το είδα! ναι τους ντύνει!!! ας ελπίσουμε το παιδί να μη πάθει τίποτα....»