Μπέζος για Διαβάτη: Είναι γελοίο ν' ασχολούμαστε με βραβεία

09.01.2015
Οι δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για το θεατρικό βραβείο που έδωσαν στον Σάκη Ρουβά προκάλεσαν μεγαλύτερο ντόρο απ όσο θα περίμενε κι η ίδια και ακόμα είναι στην επικαιρότητα.

Πλέον σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις γνωστών προσώπων από τον καλλιτεχνικό κόσμο ζητούν την άποψη τους για το θέμα όπως έγινε και με τον Γιάννη Μπέζο στην τελευταία συνέντευξη στο Μάρκο Σεφερλή και ανέφερε πως είναι αντίθετος με την άποψη της συναδέλφου του.

«Διαφωνώ με τη Χρυσούλα εγώ. Αυτά τα θεωρώ ανόητα και μεγάλη πολυτέλεια στις μέρες που ζούμε. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και ασχολούμαστε με τα βραβεία. Είναι γελοία πράγματα αυτά. Όλη η ενασχόληση αυτή είναι εκτός τόπου και χρόνου». δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως τα βραβεία κάνουν καλό σε αυτούς που τα δίνουν κι όχι σε αυτούς που τα παίρνουν κι εκείνος είναι κατά των βραβείων και των βαθμολογιών. Επίσης ισχυρίστηκε πως είναι πολύ δύσκολη υπόθεση το να βγει ένας τραγουδιστής στη σκηνή και να υποδυθεί ένα ρόλο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά αυτα τα βαθμολογήσει το βάθος του χρόνου.