Πασίγνωστο μοντέλο κριτικάρει το ρετουσαρισμένο πέος του Μπίμπερ! [photos]

10.01.2015
Το ρετουσαρισμένο κορμί του Τζάστιν Μπίμπερ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τον νεαρό ποπ σταρ να δέχεται άλλο ένα πλήγμα, αυτή τη φορά από την σύζυγό του... προκατόχου του. Η Ρέα Ντέρχαμ, σύζυγος του ηθοποιού Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί για τον Calvin Klein to 1992, έγραψε στο twitter: «Το μωρό μου ήταν το πρώτο και το καλύτερο. Για να μην αναφέρω το ρετούς που έπεσε (σ.σ.: στον Μπίμπερ)».

Το 36χρονο μοντέλο, αναφερόταν στην παρόμοια καμπάνια που είχε κάνει το 1992 ο Γουόλμπεργκ, όταν κι εκείνος ήταν 20 ετών, μόνο που φρόντισε να αναφέρει ότι ο σύζυγός της υπερέχει... κατά «κράτος».

Τα σχόλια της αυτά δεν έμειναν έτσι από τους θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ, που την κατέκριναν για το tweet της, με την Ντέρχαμ να τους ανταπαντά: «Δεν έχω κακή πρόθεση για κανέναν. Απλά είμαι υπερβολικά προκατειλημμένη, γιατί λατρεύω τον σύζυγό μου. Και μαντέψτε κάτι. Και σε εμένα και στον Μαρκ, και στην κόρη μας, αρέσει ο Τζάστιν!

Δεν θα κάνω λογοκρισία στο πως νιώθω για τον σύζυγό μου. Αυτός είναι ο άντρας μου. Λυπάμαι αν δεν σας αρέσει. Μια μέρα ο Τζάστιν θα αποκτήσει τη δική του σύζυγο, και να είστε σίγουροι πως θα πράξει κι εκείνη το ίδιο».