Μπογδάνος: Σοβαρή κρίση στο γάμο του;

11.01.2015
Πέντε μήνες μετρά ο γάμος του Κων/νου Μπογδάνου και της Τζίνας Μοσχολίου και ήδη βγήκαν οι πρώτες φήμες για σοβαρή κρίση!!!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real υποστηρίζει ότι η ευτυχία του ζεύγους κράτησε λίγο, αφού το τελευταίο διάστημα περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Βέβαια, τίποτε δε θεωρείται οριστικό και Μπογδάνος - Μοσχολιού προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους.

Η αιτία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν κρύβεται σε τρίτο πρόσωπο, αλλά στο "βαρύ" επαγγελματικό τους πρόγραμμα και την καθημερινότητα (πότε πρόλαβαν;) που έφεραν τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο με θρησκευτικό γάμο (ο γαμπρός είχε "σκάσει" μύτη με all star παπούτσια και η νύφη με μαύρες μπαλαρίνες) ενώ δύο μήνες πριν είχαν παντρευτεί ξαφνικά και με άκρα μυστικότητα με πολιτικό στο δημαρχείο της Δροσιάς.

Μάλιστα, μετά το γάμο ο Μπογδάνος μιλούσε με ενθουσιασμό για τη σύζυγό του, ενώ εντύπωση είχαν προκαλέσει πριν λίγο καιρό οι δηλώσεις του σε έξοδο με τη μητέρα του ότι εκείνη (η μαμά ) είναι η... "μοναδική γυναίκα της ζωής του"!!!!

Λες κάτι να ήξερε; Θα δείξει....