Τα στήθη της Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλαν... μάτια!

12.01.2015
Έβαλε φωτιά στις Χρυσές Σφαίρες η Τζένιφερ Λόπεζ με τη σέξι εμφάνισή της.

Πολλές οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη χθεσινή εκδήλωση για της Χρυσές Σφαίρες, όμως εκείνη που ξεχώρισε σίγουρα ήταν της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Η 45χρονη σταρ επέλεξε μια σέξι τουαλέτα Zuhair Murad με "καυτά" ανοίγματα στο στήθος και στα πόδια και έβαλε φωτιές στο κόκκινο χαλί -αρχικά.

Η ίδια, πόσταρε φωτογραφία της με τη λεζάντα "Golden Globes Barbie" και τα είπε όλα.

Το ενδιαφέρον, όμως συνεχίστηκε και μέσα στην αίθουσα και συγκεκριμένα τη στιγμή που η JLo ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner) για να παρουσιάσουν το βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου ηθοποιού σε μίνι τηλεοπτική σειρά.

Αφού ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων, ήρθε η στιγμή να ανοιχτεί ο φάκελος, και η στιγμή που ο Ρένερ έδωσε ρέστα μην μπορώντας να συγκρατηθεί από το... θέαμα.

"Να τον ανοίξω εγώ;", ρώτησε με χαριτωμενιά η Τζένιφερ. "Εχω τα νύχια"... "Έχεις και τις Σφαίρες", συμπλήρωσε ο Τζέρεμι έχοντας αληθωρίσει στην κυριολεξία, από το θέαμα. Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές...

Για την ιστορία, παρά τις φήμες που θέλουν τη Λόπεζ να έχει επιστρέψει τελευταία στην αγκαλιά του πρώην, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) η ίδια το διέψευσε δηλώνοντας κατηγορηματικά: "Είμαι εργένισσα".