Ριάνα: «Είμαι αυτή που θα δαμάσει τον Ντι Κάπριο»

12.01.2015
Τους έχουν ήδη βγάλει παρατσούκλι αλά «Μπραντζελίνα» - και το όνομα αυτού του ζεύγους είναι «Λιάνα». Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Ριάνα είναι η νέα φήμη που προσγειώθηκε στα γραφεία των παπαράτσι περιοδικών. Εκείνος αμετανόητος εργένης, εκείνη αμετανόητη και τέλος.

Εκείνος όλο παίρνει το Όσκαρ και όλο δεν το παίρνει και εκείνη όλο κόβει τα ναρκωτικά και όλο δεν τα κόβει! Ο Λεονάρντο και η Ριάνα φλερτάρουν σαν μαθητούδια, και σύμφωνα με το Dish Nation η σχέση τους - βασισμένη στη διακήρυξη της απόλυτης ανεξαρτησίας - όλο και προχωράει.

Όλα ξεκίνησαν μια παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στο λιμάνι του St. Barths, ο καθένας στο σκάφος του. Η Ριάνα ήταν με τις φίλες της και ο ΝτιΚάπριο με καμιά εικοσαριά μοντέλα. Και έγινε το «έλα να δεις».

Οι απόψεις τους συμφωνούν, καθώς και οι δύο θέλουν να δοκιμάζουν νέους συντρόφους κάθε μήνα. Συναντιούνται σε πάρτι, και έχουν περάσει διακοπές μαζί, πάντα διακριτικά μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Άτομα του περιβάλλοντός τους αναπαράγουν φράση της Ριάνα, που θέλει να κερδίσει τον απόλυτο εργένη: «Εγώ είμαι αυτή που θα δαμάσει τον Ντι Κάπριο»!